tvätt

Hej!
I dag har jag tvättat hela dagen så nu är jag helt slut..har packat lite med å tvättat fönster. I möra är de flytt som gäller för i dag har vi fått nycklarna äntligen. vi börjar redan kl nio. så de gäller å lägga sig i tid..hehe..ska skjussa in Filippa till min mamma som ska se efter henne medens vi flyttar..ska bli så gött..sista natten här i den här lägenheten. blir inte så lång blogg i dag..finns inte så mycke mer å skriva...men vi hörs..ha de bäst..krama

hej!

Hej hopp! Idag har vi varit på babycafé..var jätte kul.Filippa hittade den stora spegeln satt där en bra stund och pratade med sig själv. Lite kul å lyssna på. Åkte buss så Filippa somnade på bussen. Väckte henne när hon sovit typ en timma. så hon kunde somna på kvällen. Hon somnade vid kvart i sju i kväll så de var som de brukar. Var och handlad mat tills i möra, ska bjuda svärmor på mat. Hon kommer hit så jag kan tvätta nu innan vi flyttar. Ska passa på å städa lite med när hon är här. Vill ni ha ett gott recept?

Kinagryta. (2 personer)

 

 

Du behöver:

Ris

 

100 g bogfläsk (andra sorters kött går bra med, testa dig fram)

1 dm purjolök

0.5 paprika

5 cm gurka

 

Sås

1 msk Socker

0,5 msk Tomatpuré

1 msk Vinäger

1 msk Soya

1 tsk Potatismjöl

1 dl Vatten

 

 

Börja koka riset

Mät upp alla ingredienser till såsen i en skål och blanda

Skär fläsket i strimlor

Skär purjon i tunna ringar (skär i mindre bitar on så önskas)

Skär paprikan och gurkan i strimlor eller skivor

Stek köttet i matfett tills det blivit brunt

Lägg i paprika och purjo och stek i ca 2 min

Lägg i gurkan, rör om i såsen och tillsätt den till det andra

Låt koka upp.

Servera med ris och ev. jordnötter



Det här är hätte gott..de ska jag bjuda på i möra=) prova vett jag..


Ha de bäst..krama

Duktig tjej

Hej!
I dag ställde sig filippa upp för första gången..belv jätte glad. duktig tjej. titta här..



Har packat hela dagen i dag..så nu är de värsta över bara lite kvar. Skulle fått nyckeln till nya lägenheten i dag, men hon var inte färdig i dag heller.. Hon blir då aldrig färdig.Men vi kan ju inte göra så mycke hon har ju rätt å ha lägenheten tills måndag. Men man är ju inställd på å få flytta till helgen.



Vi busar lite med cameran=) hehe



Skit kul å rota i skötväskan=)bus unge...

Då har jag bjudit på lite bilder..=)

ha de bäst..kram så länge..

Älskar min familj mest av allt

längesen

Hej!

Nu sitter jag här igen..det var ett tag sen.vad har hänt då? Vi fick sålt lägenheten igår=) Har börjat packa med.Flyttar ju på lördag.så nu slipper vi dubbla hyror. Filippa kryper fort nu. Hinner knappt med.

Idag har vi varit på öppna förkolan, Filippa är inte kvar i samma rum länger utan vill utforska hela öppna..hehe. Sen Åkte vi till mamma å pappa. Marina var med dit. sen hem å hämta ut hm paketet. fina kläder några toppar till mig, lite kläder till micke och sen en klänning och en munkjacka till filippa=)Facket ringde med. Å nu har jag inga las-dagar kvar..hmm hade liksom 632 stycken..man ska ha 725 för in-lasning. Men hon skulle i alla fall se vad hon kunde göra.

I möra kommer svärmor å är barnvakt så jag kan packa i fred.Sen kommer hon kanske på torsdg om de behövs. och sen på fredag när jag ska tvätta. Hon är snäll hon.

okej de var väl allt denna gång..ha de bäst.
Kram


Helt slut

Tjo!

Nu har hon äntligen somnat. La henne vid halv sju somnade inte förens vid nio. hon var över trött. Hon sov typ en halv timma hos mamma å pappa. så den när vi var på väg hem från stan somnade hon i vagen typ vid fem. så jag väckte henne när vi kom hem.då hade hon bara sovit typ 15 min högst. I dag var jag fört hos mamma å pappa på förmiddagen.Sen hemma en sväng å sen på stan med Renate.

Sen har jag varit duktig i dag och gjort egen barm mat hehe..micke åt lite av den..tycket den var jätte god.=) så vi får hoppas att lilla tjejen gör de me..

I dag har filippa bara krypit och nu går de undan..gud va snabb hon är,..jätte duktig juu.

så de var väl allt i dag..men vi hörs...krama

öppna=)

Hej!

i dag har vi varit i väg till öppna förskolan. de var lite barn där. Filippa kröp runt å ålade..så hon belv aldelses slut. hon sover nu.Hon har snart sovit i två och en halv timma. så slut belv hon..men hon sov ju inte så mycke i natt så de kan ju vara därför. Väntar på att hon ska vakna så vi kan gå i väg å leka med Linnéa.

Jo de blir gött . med större. får ni komma dem som jag känner...=) Jo hoppas du blir bätte Anna så vi kan ses alla tre..Jo vi håller nog på å flyttar när du e hemma Eva så du kan få se hur vi ska bo..hehe=)Hoppas ingen stör sig på att jag svarar här på bloggen..tycker de e lättare å sen får ni svar på en gång..hehe..

I möra tänkte jag åka till mamma å pappa rn sväng på förmiddagen.. sen ville Renate att vi skulle gå på stan. Då ska jag passa på å köpa en liten födelsedaggspressent till Linnéa som blir ett snart ju..gud va tiden går fort..tycker inte de var längesen vi gick å var gravida ju...eller hur sussie?

jaja nog pratat nu.-..vi hörs snart..sköt om er så långe å sakna mig inte för mycke..krama

Hej

Hej!

Nu har jag inte skrivit på länge ju. hehe har haft fullt upp. filippa kryper å är över allt nu.Man sitter typ i vardagsrummet å sen bara"vart tog filippa vägen" hehe snabb är hon. nu önskade man att hon var där man la henne.HOn vägrar äta puré. tänkte föröka att göra egen i möra när barnbidraget kommer.Så Kanske kon äter. Å de är inte kul å byta blöja nu heller på henne. hon bara ska runt och i väg. så de är snabba ryck som gäller.I morse rullade hon runt och kissade samtidigt, så de vara bara byta strumpor på henne de belv genom våta i kiss.Tänkte svara på frågorna här som de är okej?

Vi ska flytta till såningsvägen 12b. de är en fyra. Det ligger vid karlbergskiosken.Vi har inte fått sålt våran än. med det har varit några å tittat. var två här i kväll och tittade..en gubbe som ville ha en övernattnings lägenhet å se en tjejs föräldrar. hon bor i stokholm så hon hade lite svår å komma å titta.Hon ville flytta hem till karlskoga.

I dag var vi hos johanna å miranda så de fick leka lite. Det var ju ett tag sen. Filippa skulle bara ha mirandas napp hela tiden och henne leksaker hon hade. Alla barn vill ja ha leksaken som den andra har. Sen på eftermiddagen kom sussie och linnéa.


Jätte glad=)


Leker med Linnèa



Filippa nyfödd lite skillnind va? hehe

Så nu har jag bjudit på lite bilder som plåster på såren, för att jag inte skrivit på länge.hehe


Ringde facket i dag med. de skulle se vad de kunde göra.Hon skulle ringa å kolla lite. sen skulle hon ringa mig igen antingen i möra eller på onsdag. Får se. hoppas på de bästa.hehe

De var väl allt tror ja...

Nej föresten.  var på babycaèt i torsdags. De öppnades en helt ny värld där.Hon har ju inte kunnat röra sig så där förut. men nu helt plötsligt kunde hon de.Hon hittade en låda med plastbilar som hon satt och rev ur. Sen en stor spegel som hon titta å pradtade med.Hon vinkade till sig själv där..jätt kul=) HOn har ju blivit så stor gumman min.

Sitter på Tradera å titta barnkläder..farligt farligt.

Nä nu ska jag sluter känns som jag bara sitter å babblar på en massa. hehe..men de har hänt en del sen sist..

ha de bäst krama

Jippi

Hej!

I dag e jag glad..fick redan på att vi fick lägenheten. vi flyttar den 31:a januari så de är bara 17 dagar kvar. Är de bara till att börja packa. får se om vi får sålt på våran lägenet, så vi slipper dubbla hyror denna månad.

I dag har vi varait hos sussie å linnéa. Sen åkte vi till karin en sväng.

Filippa har kryp mest i dag,Några gånger har hon bara ålat. hon försökte ställa sig mot rumsbordet med de gick inge vidare. men de är på god väg i alla fall..

Ska åka till mamma å pappa i möra. de har inte träffat henne sen i torsdags. så de blir nog glada.

ha de bäst.

frisk

Hej!

Nu är Filippa frisk igen..vilken tur. Bara den där hostan kvar som är så jobbig för henne..var hos docktorn idag med henne..men de var inga fel.. vilken tur. lika bar å gå en gång för mycke än en gång för lite.


Sussie å Linnèa var här en stund på kvällen. de fick leka lite. Sen kom Micke hem från jobbet å Linnéa blir lika rädd som vanligt..men Filippa är rädd för Linnéas pappa me.hehe

ha de bäst..


kram


sjuk igen

Hejsan!

Nu är Filippa sjuk igen, började i går kväll..sov ingenting i natt hon bara hostade å gnällde. Lider verkligen med henne..hon har både feder sen är de typ magsjuka, och sen förkyldning på de allt på en enda gång..idag har hon typ bara sovit till och från..så i dag har vi bara varit inne..igår på förmiddagen var vi till flippas farmor en liten sväng. Hon belv glad å se henne igen var ett tag sen.. Hon fick Julklapparna lite i efterskott med de gör ju ingenting..Hoppas Filippa blir bra snart så vi kan gå ut å träffa lite folk. Är så lånsamt å bara gå hemma.

Ha de bäst..krama

tilllägg

Hej!

glämde några saker i går...vi har varit å kollat på lägenhet i måndags..en fyra.hoppas på att vi får den.Får reda på de på måndag. Håller tummarna. vill verkligen flytta till större nu.


Filippa ställer sig upp på knäna mot möblerna nu..I dag har filippa kryp jätte mycke..i alla fall nu på kvällen..har badat henne i dag så nu är hon ren igen hehe.
På förmiddagen var vi till sussie å linnéa så de fck leka lite..

okej var väll allt idag=) hörs en annan dag...ha de bäst krama

längesen

Hej!

nu har jag inte skrivit på länge ju..men har inte haft tid och har inte orkat..har varit så mycke med nyår å så..Filippa har varit sjuk me haft feber..men nu är hon frisk igen=)

var å festade på nyår med en kompis å hennes vänner..de var kul..

De var då jag på nyår=)


Jag och marina dampar oss..hehe..skoj ju gumman..hehe


mamma å pappa hade hand om filippa..de hade gått bra lite gnälling på kvällen bara..men de gick över.
Hon har börjat vara de mer å mer. vet inte vad de kan vara.kanske e de tänderna som spökar..hon har fått de två som är längst fram nere...Filippa ålar här henna för fullt nu..hon är över allt..hinner knappt med henne..hon tar några kryp steg, men hon tycker nog de går fortare å åla..

i möra blir de att åka till mamam å pappa å bada filippa..


vi hörs..ha de bra så länge..

krama

RSS 2.0