Förändning

Hej hopp!
Nu har min blogg fått uppiffning=) Tack Emma. Jag blev jätte nöjd. kan ju inte sånt där själv ju.

Filippa har någon släng av magsjuka tror jag..Hon har spytt tre gånger i dag.Men nu i kväll har hon inte spytt.så de kanske bara var nått tillfälligt får vi hoppas. Skulle har varit på cafet i dig igentligen..men de går ju inte när lillan är sjuk. Hon är ju pigg och så och ingen feber men man vbet ju aldrig. Hoppas hon är bätter tills i möra. Så jag kan gå ut med mina kompis. De var ett tagsen jag var ute. Då var jag på ola.

ha de bäst så länge..krama

hej

Hej!
I dag har vi varit hos sussie typ nästan hela dagen i alla fall från nio till typ två..hehe..nästan i alla fall..sen har vi inte gjort så mycke mer i dag..

I måndags var vi till bvc på 10 månaders kontroll..hon har växt 4 cm på två månader min stora tjej så nu är hon 75 cm lång och väger 10,060 kg.

 I går var vi till öppna och sen tll mamma och pappa..

.Här kör mormor filippa i min gamla briovangn..

Här är bästa vännerna..de kan redna sitta på varsin stol å ha kafferep..hehe=))

Gött eller??=))

ha de bäst..krama

Spel hos marie

Hej!
Nn var de längesen igen...hehe är inte så dkutig på å blogga nu förtiden hehe. Har gjort en del sen sist..när skrev jag sist föresten?hmm bar minne..hehe. just de i lördags så de var alltså en vecka sen.
hmm under veckan då.ska försöka komma ihåg.

Måndag: var jag och sökte jobb på lasarettet. sen sökte jag i komunen.

Tisdag: träffade jag marie om jag inte minns fel=)

Onsdag: var jag hos mamma och pappa

torsdag: Var jag hos marina och ella..sen på kvällen var jag hos sussie på inredningsparty..jätte kul=) bokade ett med den 24mars.

fredag: kom Linneá och sussie, och sen var jag med renate..

Och i dag då har jag varit hos marie å spelat monopol.
hehe jag kom allt i håg i alla fall,.,hehe..måste blir bätter på å blogga..blev lite kort bara.

sen har jag fått utmaning av marina med.

Regler.
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar på gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du? Mirjam
2. Ett ord på fyra bokstäver? Mini
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Mjölkbonde
6. Färg: mörklila
7. Klädesplagg: mysbyxor
8. Mat: Majs
9. Sak i badrummet: mjällshampo
10. Plats/stad: Måssås
11. Orsak att vara sen: missade bussen
12. Något man skriker:MEN
13. Film: masjävlar
14. Något man dricker:Mer
15. Band: Metallica
16. Djur: mullvad
17. Gatunamn: majvägen
18. Bil: minibuss
19. Sång: My heart will go on
20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: minigolf

Jag utmanar:

Sussie
Johanna


De var väl allt...kram på er

hej!

Hej! Nu var de längesen=) hehe..har haft fullt upp hela tiden..har skaffat facebook nu också..hehe. Blev Osamns med en person me..inte kul å vara osamns..men men.


Filippa går nu längst möblena å fort går de..hehe.hon har blivit jätte duktig.Hon somnar nu i sin säng själv på kvällarna me. annars har vi suttit där med henne.

I fredags var vi på ettårsklas..tack för tårtan den var jätte god. å grattis en en gång till den stora tjejen..ja de dröjer inte länge förens filippa blir ett ju.sen var jag till marie å andreas, vi kollade å film å åt mat.ska citera marie..MIn mage är hungring men inte jag=) lilla marie då..

i Lördags tbättade vi..sen var micke och jag ute och åt å sen var vi på bio..the unborn..den var jätte bra.

och i dag har vi bara slappat.
 

i möra kommer eva å sussie på förmiddagen sen ska sussie och jag i väg å söka sommarjobb på lasarettet..hoppas man får nått. men de tror jag. så filippas farmor kommer hit å är snäll å stiiet barnvakt medens vi åker. blir ju int så länge..


ha de bra..kram

lungn

Hej!

I dag har vi bara tagit de lungt..var till Marina & Ella så fikade en sväng bara..var trevlig..få vi göra om. Igår var alexandra här en sväng å vi åta mat å gick ut en sväng. De har inte hänt så mycke..filippa sov bra i natt..å jag somnade som en stock..

i möra ska jag åka till mamma å pappa..ahr inte varit där på länge nu. sen kanske jag ska träffa Lisa en sväng..hoppas de blir av..har inte träffasts på länge ju gumman. vet inte fall du läser min blogg..men jag skriver så i alla fall..hehe..

Ha de gött..kram så länge

En vecka

tjoo!

 nu har jag inte skrivit på länge ju..har varit en massa å packa upp å plocka me..nu har vi ia lla fall kommit lite i ordning.vi har ju bott här en vacka nu..filippa har kronglat två nätter nu så hon har fått sova i våran säng..men i natt ska hon sova i sin säng. Är inte så mycke mer å berätta. har inte hän så där jätta mycke...Filippa ställer sig mot allt nu och går några steg längst möblerna..

ha de bäst,,krama

mörbulltad

Go möra=)
i går flyttade vi..så nu bor vi på såningsvägen 12b.Så i dag har vi ont överallt..har ont i vaderan å sen har jag nackspärr inte så gött..sov bra i natt och filippa med..hon sov till tre typ sen fick hon sova hos mig för hon var så klarvaken. ninjan är lite försiktig och vavaktande men embla sprang runt å tittade..

I dag blir de å åka å köpa lampor å sätta upp..plocka lite å hänga upp tavlog å gardiner. mamma å pappa kommer och hjälper till..så vi ska passa på å städa den andra lägenheten med. så snart så är nog allt klart=)så man kan släppa in folk.

nä nu ska jag nog vila så jag orkar med dagen...kram på er..

RSS 2.0