Hej!

Hej! nu var de längesen...hmm fölåt..har varken haft tid eller ork...men nu sitter jag här i alla fall..hehe=)

Filippa har börjat säga: är de? och peka på saker å sen säger hon titta. Hon tog sitt första steg den 22:a och i går tog hon två steg..hon har börjat släppa möblerna mer och man ser på henne att hon vill gå men törs inte riktigt..Min lilla tjej har blivit stor=) Hon är ju snart ett ju..gu va tiden går fort...Har beställt fotografering till henne den 23:e april. Men gu va dyrt de är alltså 500 bara för att ta kortet  sen kostar med..Men de är nog värt de.

De var väl allt som hänt me filippa=)Resten kommer jag inte ihåg tyvärr..hehe var så längesen ju..

Ha de bäst så länge..krama

Kilppt håret

Hej!
Nu sitter jag här själv micke är å tittar på metallica å filippa sover. Mamma och pappa har varit här hela dagen och hållit mig sällskap.

Igår var jag till frisören och klippet håret..så nu har jag kort hår igen=)Belv jätte bra tycker jag. Ja vi är i alla fall friska nu vad skönt..Så nu är alla välkommna igen=)

Ha de bäst krama

Sjuka

Hej!
Vi är sjuka hela familjen..*suck* Filippa blev sjuk i trosdag, i lördags vad de min tur å i dag belv micke sjuk. Någon släng av vinterkräksjukan skulle jag tro. inte kul=((

I fredags var jag på fest hos renate å sen gick vi ut på wickan. Var bara kvar på wickan i typ en timme, för jag mådde inge bra..hade ont i huvudet..hade jag typ hela kvällen..men de blev värre när jag kom till wickan.

Ha de bäst..krama

RSS 2.0