Trött

Hej!

Nu e jag så himla trött..har inte sovit så bra i natt..vet inte vad det var...En massa tankar flög runt i huvudet på mig...sov typ bara max 5 tmmar..filippa har sovit hela natten utan att vakna..Snart kommer mina föräldrar på mat..tänkte bjuda igen lite plus att jag slippaer sitta här själv å äta..sen händer de nog inte så mycke i dag..


ha de bäst...krama

sammanfattning av julhelgen

Hej!

Nu var de äntligen över..hehe=) ska berätta litte ort vad som har hänt. Dagen före julafton var vi hos mamma å pappa. Vi åt julmat..å öppnad presenterna..på morgonen sänkte vi hennes säng.

De här fick hon av dem:


Fick hon av mormor å morfar


Av morbror


Prinssgardiner å lakan av mormor å morfar..var även en spegel med..och en dvd film.


Julafton då=) filippa var inte ett dugg rädd för tomten hon tittad bara å undrade vad de var för en fillur.Jätte duktig=)
På förmiddagen fick hon öppan våra paket å farmors.


Fick hon av farmor


Av oss..sen fick hon gåstol med

Renate kom med på julaftons förmiddag med paket till filippa å till mig..jag fick ett vinställ med vin..mums..


Fick hon av Renate

På kvällen Åkte vi till Mickes syrra


Av mickes syrra å hennes familj


Av farfar


Av mickes faster


Av mickes kusin fick även en sån här av marie min kompis, tur hade marie kvittot kvar så vi får gå å byta.



Denna fick hon av Lennéa den som jag pratade om förra gången..


De var väl allt hon fick under jul...i dag har vi varit hos mickes faster å käkat de var gott.,nu ska jag väl lägga mig och vila tills de är dags att sova...


Ps: skulle vara kul å se vilka som läser min blogg..ni kan ju skriva en komentar..


ha de bäst...krama

Lek hos mormor å morfar

Hej

I går var vi bara hemma hela dagen..min sambo tvättade, å jag tog hand om filippa..på kvällen kom Renate en sväng..
Filippa sov bättre i natt.

I dag har vi varit hos mina föräldrar..


hehe så söta  Leker med morfar...hehe..

Vet inte hur man roterar...kanske nån som vet? som kan förklara de.



Här hoppar hon och har skoj=)




 försöker sno mormors halsband=) vilken busunge jag har=)

okej...de var väl de vi har gjort i dag..å nu sitter hon i sin gå stol...Den är så skoj.


ha de bäst...krama

Lördag

´Hej

Då sitter man här igen då...Igår var jag först på förmiddagen till sussie så tjejerna fick leka lite..De fick öppna sina julklappar som de fått av varanndra..filippa fick en liten krokodil så om man drar i ett snöre så åker den i väg..hon tyckte den var jätte skoj..tack linnéa=)hehe så gick vi hem å sov..somnade jag med...sen var vi till mina förälrar. Hon fick bada..så nu är hon ren=)


Filippa sov inge bra i natt bara håll på å gnällde..men hon håller på å få två tänder..kanske tre är inte riktigt säker..alla på en gång..så de är inte så konstigt att hon gnäller..De måste ju göra jätte ont å klia när de kommer..stackars liten..

 

I dag har vi gjort i ordning jul skinkan..gu va god den blev.händer i dag då? hmm vet inte riktigt än...



ha de gött..krama


shoppat

Hej!

Nu sitter jag här är trött..har varit i örebro å handlat lite..Handlade 2 toppar till mig själv, 2 julklappar till filippa och en till filippas tremänning på 2 månader..sen har jag inte gjort så mycke i dag....


I morgon blir de å åka till mamma å pappa och bada filippa de tycker hon är jätte kul=)filippa badar

Hon sitter själv i badkaret nu min lilla duktiga tjej.ingen idé å släpa fram badbaljan..men e lite synd att inte vi har något badkar..får åka till mamma å pappa eller går till sussie å bada henne...

Ha de så bra..krama

Ledsen

Hej hej!

jaha då får man inte vara kvar å jobba..är ju nästan in lasad..hmm tråkigt..får komma tillbaka till våren..just som om jag vill de då? nä skulle inte tror de..ska leta jobba här i karlskoga istället..


Då e de snart julafton..gu va fort de har gått...en vecka kvar bara...ska bli kul å se flippas min när hon får se jultomten för första gången..=)


Filippa är så nära på å krypa nu..nu behöver hon bara komma på tekniken..
Hon har börjat med gaga å dada språket..å så säger hon mammamamma å pappapappa.. å ädät..jätte sött juu...hon e så go våran lilla tjej..

i morgon blir de örebro å shoppa litte...

min lilla goding
God jul på er från oss=)

ha en bra jul..krama

babycafé

Hej
! nu var jag här igen..lite dålig på å skriva..men ska försöka bli bättre...nu äntligen funkar bilen..de var ju då mitt fel att den inte ville starta i tisdags..är lite glömsk..hade glömt lampan på..hade den så att inte filippa skulle somna i söndags.. men men de är sånt som händer ibland..


Har varit på babycafé i dag..först var vi hos sussie och badade filippa så hon var ren.. vi hade lite mysigt på cafét barnen var så söta..vissa hade tomtedräckt.
.
så fin i dag gumman
Titta vilken fin tjej..

I morgon blir de bio med min sambo.. mina föräldrar kommer och är barnvakt på kvällen..på dagen ska jag in till dem och fika..min bror fyller 19..så de blir lite tårta..mums..


ha de gott..puss å kram

jaha

hej!

Tänkte åka till Örebro och hälsa på en kompis i dag..men de ville inte min bil. den vägrade starta i more. så de blev å gå och hälsa på svärmor en stund, flippa var ju så rastlös. De är batteriet de är fel på. så det är bara köpa nytt..


Vad gör flippa för farm steg då?? jo hon är uppe i kryp ställning själv nu.. hon försökte sätta sig från de hon låg på mage. gick inte så bra en hon försöker i alla fall. har köpt en gåstol till henne i julklapp..men hon har fått den lite i förskott..den är så rolig tycker hon.


ha de bäst kram

RSS 2.0