News on the front!

I dag söndag den 23:e November var det ingen rolig dag. För Filippis är sjuk. Hon har varit gnällig och hängig hela dagen. Tog till slut tempen på henne och det visade sig att hon hade 39.6 i feber :( Hon har inte sovit mycket i natt utan har sovit max 2 timmar i sträck. Det blev lika lite sömn för mig. Jag mår dåligt när Filippis är sjuk men det är väl dom känslorna man ska ha. Gav henne alvedon nu på kvällen och då blev hon sprallig och glad när den hög in :) Det var härligt att höra hennes skratt och se att hon mådde bättre av det. Dessutom är hon jätte duktig när hon tar alvedonen. Gnäller nästan ingenting :) Annars har det inte hänt mycket. Varit hos mina föräldrar i dag. Tvättade i lördags, annars har jag och min sambo bara ätit godis ;) I morgon är det Måndag igen och på Tisdag är det bara 1 månad kvar till jul. Dags att börja jul pynta snart antar jag. Ska bli kul med Filippas första jul och se hur hon reagerar när hon får se tomten :) Nej nu blir det tv och slappa. Filippa har vaknat till också ska se fall jag kan få henne och sova igen. Kanske dags för en ny dos alvedon snart igen :/ Ta hand om er Kram Kram

babycafe

Hej allihoppa!



Nu är jag här och skriver=) Har antligen lite tid över..har varit på babycafe i dag. kul för flippa och träffa andra barn.
Igår var hon så rastlös och bara gnällde. Hon försöker komma upp i krypställning nu,de går nästan som hon vill..hjälpte henne med knäna och då blev hon så nöjd, stod där å gungade..=) Vilken duktig liten tjej jag har..


 I morgon ska vi och hälsa på mina föräldrar.. då blir dom så glada.. ha de så gott så får vi se när jag skriver här näst=) krama

Det var längesedan.

Det skrev här och då ska det ändå erkännas att det är sambo Micke som skriver på Bloggen nu. Detta för att sambon själv inte orkar ;) Vad har hänt då. Mycket har väl hänt eftersom det inte funnits tid till att skriva här. Har varit på bvc och Filippa har blivit ännu större. Nu väger hon hela 9 kilo. Vi har varit och kollat på ett hus som vi ville ha men banken strulade så mycket så dom ville att vi skulle lägga 100 000:- kontant själva. Var ska man få dom pengarna i från igentligen? Så jag och sambon har lagt det på is för tillfället. Lika bra att ta det lugnt då det är finans kris just nu. Annars vet jag inte. Lite bäst och sämst just nu Bäst = Bofors IK som kommit i gång och tagit 3 raka vinster. Sämst = Vädret. Gör en så jävla hängig. Till vi syns igen simma lugnt.

RSS 2.0